Be Quality Aware

BQA arbeidsvoorwaarden en meer

Arbeidsvoorwaarden

 

Zoals al gezegd vinden wij dat jij je zo min mogelijk bezig moet houden met het regelen van basisvoorwaarden. Daarom hebben wij dat alvast voor je gedaan. En we zijn er van overtuigd dat ze meer dan voldoen. De arbeidsvoorwaarden bij BQA zijn gebaseerd op ontzorgen en zekerheid. Binnen de MMXII Group, waarvan BQA onderdeel uitmaakt, werken we met een levensloopmodel. Daarbij gaan we ervan uit dat BQA-ers in een fase van hun leven zitten, waarbij zekerheid een belangrijke rol speelt.

Naast een goed basissalaris bieden wij daarom uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een uitstekend mobiliteitsbudget
  • Een bovengemiddelde bonusregeling
  • Een volledige premievrij pensioen
  • (Persoonlijke) scholingsmogelijkheden
  • Een budget, dat je zelf mag inzetten om BQA te vertegenwoordigen

Je ziet het al, we doen er alles aan om je op een goede manier te belonen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over ons jaarlijkse weekendje weg, compleet met gezinnen of partner en de andere leuke activiteiten die we samen ondernemen.

BQA DNA

 

Tja wat is nu eigenlijk het BQA DNA? Je kunt nu eenmaal niet iedereen in een hokje stoppen. Dat willen we ook helemaal niet. Wat wij erg belangrijk vinden, is dat iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten kan inbrengen in het team. Want dat maakt ons zo sterk.

Wat ons allemaal kenmerkt is dat we ons werk met veel plezier doen. Dat is onlosmakelijk verbonden met goed presteren. Hoewel we bijna allemaal bij andere opdrachtgevers zitten, vinden we elkaar tijdens regiomeetings en uitjes. Tussen de meetings door houdt de app-groep het gesprek op gang en regelmatig wordt advies of hulp van een collega ingeroepen.

Onze personeelsvereniging is enthousiast en organiseert ook een aantal keer per jaar een activiteit. Ook buiten het werk weten collega’s elkaar te vinden. Niets moet, maar wil je bijvoorbeeld aan een fietstocht deelnemen? Dan haak je gewoon aan.

Kortom aandacht voor elkaar, communicatie, samenwerken en hart voor testen binden ons.