Be Quality Aware

Borrelen

Het is net-werken

Bier en een bitterbal of liever een wijntje? Speciaal voor software testers organiseren we netwerkborrels. Met een biertje, wijntje of frisje in de hand bijpraten met vakgenoten in een informele setting. Het is echt NET WERKEN ? én een leuke manier om in contact te komen. Omdat we verspreid zitten over het land organiseren we de netwerkborrels op verschillende locaties.

In het Noorden ben je van harte welkom bij De Oude Gasfabriek in Groningen. De borrels vinden plaats tussen 17.00 en 19.00 uur. Kijk voor de data op Facebook. (Thumbs up en je blijft op de hoogte). Aanmelden is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. De netwerkborrels /-activiteiten in Midden- en West Nederland zijn niet vastgesteld. Data en inhoud communiceren wij op de website en sociale media.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn of wat we doen? Struin dan gerust eens rond op onze website. Het liefst zien we je natuurlijk zelf, omdat we ervan overtuigd zijn dat er niets boven persoonlijk contact gaat. We zijn altijd op zoek naar interessante opdrachten, nieuwe opdrachtgevers, innovatie in ons vak en naar leuke inspirerende collega’s. Maar wees gerust het initiatief ligt bij jou.

Graag eens één op één praten met een kop koffie of een daghap? Dat kan ook. Je kunt contact opnemen met:

Gerben Braakman – testtrajecten binnen uw organisatie – advies en externe inhuur – 06 10916161 – g.braakman@bqa.nl

Winand van Drenth – vacatures algemeen – 06 54370445 – w.vandrenth@bqa.nl