Be Quality Aware

BQA arbeidsvoorwaarden en meer

Werken mag ook leuk zijn

Werk kun je op veel manieren vormgeven; bij ons staan individuele kwaliteiten en wensen van onze medewerkers hoog in het vaandel. Thuiswerken, een dag(deel) minder, flexibele werktijden. In principe kan het. Wij vinden het belangrijk dat je je werk leuk vindt, dat je volledig jezelf kunt zijn en dat werk en privé goed op elkaar aansluiten. Onze arbeidsvoorwaarden hebben we gebaseerd op levensfases. Dat heeft niks te maken met leeftijd of gezinssamenstelling, maar des te meer met hoe je in het leven staat. Wij zijn ervan overtuigd dat een tevreden medewerker lekker in z’n vel zit, oog heeft voor kansen en die ook pakt. We vormen een drie-eenheid met onze zusterbedrijven InQuisitive, Eager en Big Trees. Is het tijd voor een andere fase dan helpen we je natuurlijk.

Bij BQA krijg je de ruimte om je carrière zelf te sturen. Ook krijg je onder andere een opleidingsbudget. Samen kijken we naar je ambities en hoe we die kunnen realiseren. Afspraken leggen we vast in een Persoonlijk Ambitie Document (PAD). Eigen verantwoordelijkheid en professionaliteit daarin vinden we erg belangrijk.

Wij kiezen onze opdrachten en opdrachtgevers zorgvuldig uit. We proberen altijd de beste match te maken tussen professional en opdracht.

BQA DNA

Tja wat is nu eigenlijk het BQA DNA? Je kunt nu eenmaal niet iedereen in een hokje stoppen. Dat willen we ook helemaal niet. Wat wij erg belangrijk vinden, is dat iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten kan inbrengen in het team. Want dat maakt ons zo sterk.

Wat ons allemaal kenmerkt is dat we ons werk met veel plezier doen. Dat is onlosmakelijk verbonden met goed presteren. Hoewel we bijna allemaal bij andere opdrachtgevers zitten, vinden we elkaar tijdens regiomeetings en uitjes. Tussen de meetings door houdt de app-groep het gesprek op gang en regelmatig wordt advies of hulp van een collega ingeroepen.

Onze personeelsvereniging is enthousiast en organiseert ook een aantal keer per jaar een activiteit. Ook buiten het werk weten collega’s elkaar te vinden. Niets moet, maar wil je bijvoorbeeld aan een fietstocht deelnemen? Dan haak je gewoon aan.

Kortom aandacht voor elkaar, communicatie, samenwerken en hart voor testen binden ons.

Pokeren

Arbeidsvoorwaarden

Zoals al gezegd vinden wij dat jij je zo min mogelijk bezig moet houden met het regelen van basisvoorwaarden. Daarom hebben wij dat alvast voor je gedaan. En we zijn er van overtuigd dat ze meer dan voldoen. De arbeidsvoorwaarden bij BQA zijn gebaseerd op ontzorgen en zekerheid. Binnen de MMXII Group, waarvan BQA onderdeel uitmaakt, werken we met een levensloopmodel. Daarbij gaan we ervan uit dat BQA-ers in een fase van hun leven zitten, waarbij zekerheid een belangrijke rol speelt.

Naast een goed basissalaris bieden wij daarom uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een uitstekend mobiliteitsbudget
  • Een bovengemiddelde bonusregeling
  • Een volledige premievrij pensioen
  • (Persoonlijke) scholingsmogelijkheden
  • Een budget, dat je zelf mag inzetten om BQA te vertegenwoordigen

Je ziet het al, we doen er alles aan om je op een goede manier te belonen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over ons jaarlijkse weekendje weg, compleet met gezinnen of partner en de andere leuke activiteiten die we samen ondernemen.

Gelijk een oriënterende afspraak maken? Bel of mail met Winand van Drenth. w.vandrenth@bqa.nl / 06 54370445