DIENSTEN

BQA-testers denken in oplossingen

Het huidige IT-landschap verandert voortdurend. Dit vraagt om flexibele, communicatieve test-specialisten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. BQA bestaat uit een hecht team professionals, met stuk voor stuk hun eigen kwaliteiten en specialismen. Hierdoor zijn we in staat om onze opdrachtgevers een breed dienstenpakket aan te kunnen bieden. Door de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen, profiteert iedereen.

Breed inzetbaar

Bij BQA werken we op basis van vertrouwen. Goede werknemers kun je vertrouwen en moet je ook vrijheid kunnen geven. De BQA werknemer betaalt dat dubbel terug. Daar pluk je als opdrachtgever ook de vruchten van. ‘Binding’ is bij ons een sleutelwoord. Denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden, maatwerk voor iedere klant: het zit allemaal in ons DNA. Van advies tot testanalyses en van testmanagement tot volledige testtrajecten: wij bieden het!

Borgen van kennis

Wat wij ook erg belangrijk vinden is de borging van kennis van softwaretesten bij onze opdrachtgevers. Daarom doen wij er alles aan om de benodigde kennis in je organisatie achter te laten. Natuurlijk op de manier zoals jij dat wenst. Zo kunnen we altijd de beste oplossingen realiseren.

BQA-diensten

Testadvies

Je wilt je softwarepakket live brengen, maar zit niet te wachten op problemen. Goed testen is een oplossing. Maar hoe vlieg je zo’n traject aan? Onze testconsultants geven een professioneel, gedegen onafhankelijk advies, waarmee je direct uit de voeten kunt. Zo heb je de brandjes geblust voordat er rook is.

Software testen

Onze testprofessionals zijn gespecialiseerd in RiskBased Software Testen. Ze brengen de risico’s in kaart die je loopt bij de in productiename van een nieuwe versie van een systeem en stemmen hun testinspanning hierop af. Daarnaast weten ze vanuit hun ervaring hoe ze snel, efficiënt en goed kunnen testen.

De bovenstaande kenmerken maken onze software testers uitermate goed inzetbaar bij Scrum of DevOps trajecten, maar ook bij migratietrajecten en het overzetten van diensten naar de Cloud.

Testregie

De testregisseur waakt over de kwaliteit binnen complexe informatieketens. Hij of zij is in staat om het overzicht te bewaren over de Quality Assurance over de keten heen en zet de juiste acties uit om de kwaliteit te borgen. De testregisseur voorziet jou van het benodigde inzicht in de kwaliteit en de risico’s en stelt je in staat om de juiste keuzes te maken.

Webtesten

Websites worden een steeds belangrijker middel in de bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk om functionaliteit te testen voordat een site de lucht in gaat. Veiligheid, toegankelijkheid, performance op verschillende devices; er mag niks misgaan. Met gebruik van Web Application Performance Tools voeren wij geheel onafhankelijk tests uit.

Geautomatiseerd testen

Met geautomatiseerd testen kan veel tijd en daarmee geld bespaard worden. Vooral in agile trajecten met continuous delivery kan geautomatiseerd testen het proces versnellen. Wij selecteren op basis van jouw situatie de meest geschikte tooling. Daarin zijn we volledig onafhankelijk.

Agile testen

Steeds meer organisaties werken Agile en gebruiken Scrum om in korte sprints werkende software aan de klant op te leveren. Onze testspecialisten zijn daar helemaal op ingespeeld. Binnen de sprints weten ze de juiste teststrategie te bepalen. Daarnaast zijn ze in het team multidisciplinair inzetbaar. Als scrummaster, businessanalist of ontwikkelaar.

Apps testen

Het succes van een app wordt bepaald door de gebruiker. Performt de app zoals hij bedoeld is op de verschillend devices en kan de gebruiker er mee wat hij wil? Op basis van user stories en de gestelde doelen lichten wij apps volledig door. Zo weet je zeker dat ze goed getest gelanceerd kunnen worden.

Soft skills

Bruggen bouwen tussen Business en IT doe je niet alleen met technische skills. Wij zijn flexibel, sociaal en communicatief. Deze skills zetten we in om in teamverband doelen te behalen. Wij geloven erin dat je alleen met een combinatie van beide de beste resultaten behaalt.

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0610916161

info@bqa.nl

Leusden en Groningen