Be Quality Aware

Testen is wat we doen

Ons team is divers en daarmee onze dienstverlening ook. Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en die proberen we optimaal in te zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer we de juiste persoon op de juiste plek hebben er iedereen de vruchten van plukt. Zowel de opdrachtgever als wij. Samen brengen we testen naar een hoger plan. Een korte omschrijving van waarmee wij kunnen helpen. Natuurlijk komen we graag bij u langs om samen met u te kijken naar hoe uw vraag het best ingevuld kan worden.

Testadvies

 

U wilt een softwarepakket live brengen, maar zit niet te wachten op problemen. Goed testen is een oplossing. Maar hoe vliegt u zo’n traject aan? Onze testconsultants geven een professioneel, gedegen, onafhankelijk advies, waarmee u direct uit de voeten kunt. Zo heeft u de brandjes geblust voordat ze ontstaan.

Testanalyse

 

Onze testanalisten maken een uitgebreide analyse van uw situatie. Op basis van uw requirements wordt er een testplan en ontwerp gemaakt. Welke manier van testen is geschikt en welke tooling hoort daarbij? Het testplan vormt de basis voor het gehele testproces. De analist beheert de bevindingen en geeft advies over de kwaliteit van software.

Testmanagement

 

De testmanager heeft de dagelijkse leiding over het testteam. Hij of zij bepaalt de strategie, plant, coördineert en rapporteert over de voortgang en de resultaten van het testtraject aan de opdrachtgever. Onze meerwaarde zit in stakeholdermanagement. Onze managers- en coördinatoren zijn uitstekend in staat om de belangen van alle stakeholders te vertegenwoordigen in een testtraject.

Webtesten

 

Websites worden een steeds belangrijker middel in de bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk functionaliteit te testen voordat een site de lucht in gaat. Veiligheid, toegankelijkheid, performance op verschillende devices; er mag niks misgaan. Met gebruik van Web Application Performance Tools voeren wij geheel onafhankelijk tests uit.

Geautomatiseerd testen

 

Met geautomatiseerd testen kan veel tijd en daarmee geld bespaard worden. Vooral in agile trajecten met continuous delivery kan geautomatiseerd testen het proces versnellen. Wij selecteren op basis van uw situatie de meest geschikte tooling. Daarin zijn we volledig onafhankelijk.

Agile testen

 

Steeds meer organisaties werken Agile en gebruiken Scrum om in korte sprints werkende software aan de klant op te leveren. Onze testspecialisten zijn daar helemaal op ingespeeld. Binnen de sprints weten ze de juiste teststrategie te bepalen. Daarnaast zijn ze in het team multidisciplinair inzetbaar. Als scrummaster, businessanalist of ontwikkelaar.

Vragen?

 

Bel Gerben op 06 10916161 of mail uw vraag via het contactformulier.

Apps testen

 

Het succes van een app wordt bepaald door de gebruiker. Performt de app zoals hij bedoeld is op de verschillend devices en kan de gebruiker er mee wat hij wil? Op basis van user stories en de gestelde doelen lichten wij apps volledig door. Zo weet u zeker dat ze goed getest gelanceerd kunnen worden.

Soft skills

 

Bruggen bouwen tussen Business en IT doe je niet alleen met technische skills. Wij zijn flexibel, sociaal en communicatief. Deze skills zetten we in om in teamverband doelen te behalen. Wij geloven erin dat je alleen met een combinatie van beide de beste resultaten behaalt.

Wij werken samen met newheroes.com

BQA Testprofessionals werken vragen