BQA verwelkomt 7 nieuwe teamleden!

Met grote vreugde willen we jullie informeren over de nieuwste aanwinsten binnen ons mooie bedrijf. Na talloze ontmoetingen bij de pizzeria, misschien een paar extra kilootjes en veel Ooni-ovens lichter, zijn we verheugd om aan te kondigen dat ons team onlangs is versterkt met maar liefst 7 zeer getalenteerde collega’s! En daar zijn we enorm trots op.

Bij BQA staat persoonlijke aandacht altijd centraal. We zijn sterk toegewijd aan het creëren van een werkomgeving waarin het welzijn en de tevredenheid van onze medewerkers voorop staan. Zelfs tijdens periodes van groei blijven we ons richten op het behouden van het geluk en de voldoening van ons team.

We beseffen dat elk individu binnen ons bedrijf van onschatbare waarde is. Daarom is het belangrijk voor ons om te zorgen dat elke nieuwe collega zich welkom voelt, een fijne en inspirerende werkplek heeft en volledig kan bijdragen aan ons succes.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe toppers van harte welkom te heten. We zijn ervan overtuigd dat jullie een waardevolle bijdragen zullen leveren bij ons bedrijf en kijken uit naar alle mooie projecten die we samen gaan realiseren!

Bij BQA hechten we waarde aan het vieren van successen. Het verwelkomen van 7 fantastische nieuwe medewerkers is absoluut een mijlpaal om trots op te zijn. We zijn enthousiast over de toekomst en kijken er naar uit om samen met ons vernieuwde team verder te groeien en succesvolle resultaten te behalen.

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je als persoon gewaardeerd wordt? Neem dan contact op met Fleur Lubbe via fleur.lubbe@bqa.nl | 0646038255.

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0610916161

info@bqa.nl

Leusden, Utrecht