Even voorstellen! Ik ben Fleur Lubbe …

Even voorstellen! Ik ben Fleur Lubbe, 38 jaar oud en 1 oktober gestart als Manager Werkgeluk bij BQA. Ik ga mij voornamelijk bezighouden om het leuke team van BQA’ers uit te breiden, maar ik ben er ook om te zorgen dat iedereen een fijne werkplek heeft.

Toen ik de vacature Manager Werkgeluk zag was ik meteen nieuwsgierig en eenmaal op de website van BQA was ik ontzettend enthousiast. BQA is een werkgever waarbij alles draait om jou. BQA heeft een Werkgelukprogramma samengesteld zodat je zelf kan bekijken wat jij het meest belangrijke vindt in jouw baan. Wil je bijvoorbeeld zelf inspraak in opdrachten? Of vind je goede beloning belangrijk? Of vind je het juist belangrijk dat jij gezien wordt en dat er wordt gekeken naar jouw ambities? Dat kan!

Voor mij persoonlijk is de balans tussen werk en vrije tijd heel belangrijk. BQA geeft je voldoende ruimte zodat ik het werk en mijn drukke gezinsleven, met mijn twee draakjes Semi (5) en Mila (2), goed kan combineren. Wat BQA zo bijzonder maakt is dat je wordt gezien als persoon en gewaardeerd wordt om wie je bent. Zij luisteren echt naar je en vinden het belangrijk dat jij je eigen pad kan uitstippelen om jezelf te ontwikkelen.

BQA is een kleinschalige organisatie en wil ook niet groot worden, zodat de organisatie altijd persoonlijk is en iedereen kent. Dat is voor mij een hele prettige en veilige werkomgeving!

Ik ben ook benieuwd wat jij belangrijk vindt in een baan! Op de pagina werkgeluk vind je meer informatie over het werkgeluk binnen BQA. Wil je meer weten? Bel of mail mij dan via 06-46038255 of fleur.lubbe@bqa.nl

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0610916161

info@bqa.nl

Leusden, Utrecht