Introductie Manager van Oost: Wouter Oude Engberink

Onlangs konden we je al laten weten dat BQA haar activiteiten uitbreidt naar Oost-Nederland. Dit is per 1 september jl. concreet geworden door de start van onze Manager van Oost: Wouter Oude Engberink. In dit blog stelt Wouter zich aan je voor.

Hallo! Even voorstellen: ik ben Wouter Oude Engberink, 36 jaar en ik woon samen met mijn vriendin en onze kinderen in Hengelo (Overijssel). Daar ben ik geboren en getogen, je mag mij dus gerust een rasechte Tukker noemen!

Naast de tijd die ik besteed met mijn gezin, heb ik verder vele interesses en hobby’s. Zo heb ik een autohobby in de vorm van een oude Citroën BX (GTi 16 Valve voor de kenners) waar ik met mooi weer graag mee op pad ga. Daarnaast spreek ik regelmatig met vrienden af, bijv. om uit eten te gaan of ergens lekker een biertje te drinken.

In 2010 ben ik afgestudeerd en niet lang daarna ben ik gestart als Tester bij een grote detacheerder in de Randstad. Via omzwervingen langs verschillende opdrachtgevers en uiteindelijk ook twee werkgevers ben ik een jaar of 11 actief geweest in verschillende rollen in de IT en specifiek in het testen. Zo ben ik functioneel tester geweest, heb ik testen geautomatiseerd, ben ik Scrum Master geweest en heb ik ook adviestrajecten op het gebied van testen uitgevoerd op meer tactisch en strategisch niveau.

Parallel aan deze werkzaamheden ben ik in 2017 managementtaken voor mijn toenmalige werkgever op gaan pakken. Dit is na verloop van tijd uitgemond in een fulltime functie waarbij ik verantwoordelijk was voor sales, werving, personeelsbeleid, administratie en alle andere zaken die komen kijken bij het draaiende houden van een detacheringsbedrijf. Inmiddels was ik al een paar jaar werkzaam in Oost-Nederland en zodoende ken ik inmiddels niet alleen privé, maar ook zakelijk deze schitterende regio als mijn broekzak!

In de loop van 2023 deed zich de kans voor een nieuwe uitdaging voor en wel bij BQA. BQA had de ambitie om een vestiging in Oost-Nederland op te willen zetten en na meerdere gesprekken onder het genot van heerlijke pizza’s is mij de kans gegund deze kar te mogen trekken. Vanzelfsprekend ben ik daar onwijs blij mee! Ik kan doen wat ik leuk vind en ook nog eens in de regio waar ik mij als een vis in het water voel. Ik ken de mensen hier goed, spreek letterlijk en figuurlijk de taal en heb ook heel veel contacten bij interessante (potentiële) opdrachtgevers in Oost-Nederland.

Inmiddels ben ik een paar maanden actief voor BQA en heb ik regelmatig nagedacht over het BQA DNA waar ik zoveel over gehoord had en heb ik tijdens de vele kennismakingen met BQA-collega’s getracht te achterhalen wat dat precies inhoudt. Ik kan mijn vinger er nog niet exact op leggen, maar wat ik wel weet is dat het heel goed voelt.

Al met al heb ik heel veel zin in mijn tijd bij BQA!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je de kans krijgt om actief mee te bouwen aan een bedrijf? Dan ben je bij BQA aan het juiste adres! Ik ben voor BQA op zoek naar toppers die graag vanaf het allereerste begin deel uit willen maken van het kernteam van onze nieuwe vestiging in Oost-Nederland. Als medewerker van het eerste uur en daarmee lid van ons kernteam krijg je de unieke mogelijkheid om actief mee te bouwen aan ons bedrijf en een cruciale rol te spelen in de groei en ontwikkeling ervan. Om elkaar beter te leren kennen en jouw ambities te bespreken, nodig ik je graag uit voor een informeel gesprek onder het genot van een overheerlijke pizza. Tijdens deze ontmoeting wil ik graag met jou bespreken welke rol je binnen ons kernteam zou kunnen vervullen en hoe we gezamenlijk plannen kunnen maken om onze toekomst vorm te geven. BQA zet zich in voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Testen en Data. Samen streven we naar innovatie en succes, en zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Heb jij zin in een uitdagende stap in je carrière waarin je vanaf het begin betrokken bent bij de groei van ons bedrijf? Neem dan contact met mij op, dan gaan we met elkaar in gesprek. Als onderdeel van ons kernteam krijg je de kans om samen met ons de koers te bepalen en onze visie werkelijkheid te maken.

Met vriendelijke groet,

Wouter Oude Engberink
Wouter.oudeengberink@bqa.nl
06-81621823

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0610916161

info@bqa.nl

Leusden, Utrecht