Onze wereld

BQA is duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid vinden wij belangrijk. Wij voelen ons mede-verantwoordelijk voor onze omgeving. Of het nu gaan om het milieu of om onze mensen. Wij doen altijd onze best om verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Een aantal voorbeelden:

Mobiliteit

Ons mobiliteitsbeleid is erop gericht om onszelf zo groen en duurzaam mogelijk te vervoeren. Om bij onze opdrachtgevers te komen maken we met z’n allen best wat kilometers op jaarbasis. Afhankelijk van de afstand en de locatie kan dat met de (lease) auto, een BQA e-bike of met het openbaar vervoer. Onze doelstelling is om vanaf 2020 ons wagenpark zoveel mogelijk elektrisch of hybride te hebben. Tot dat moment gebruiken we onze unieke mobiliteitsregeling om iedereen te stimuleren zich zo zuinig mogelijk te vervoeren. Op dit moment is onze mobiele vloot al ruim 80% elektrisch.

Kantoren

Kantoren hebben we niet of nauwelijks, want liever zitten we bij onze opdrachtgevers. In Groningen huren we een ruimte op Zernike Campus Groningen. In Leusden hebben we een ruimte in het Business Center Leusden. Daar is een aantal flexwerkplekken gecreëerd voor onze medewerkers en klanten.

Onze mensen

Onze mensen maken BQA wat het is en daar zijn we ons ten volle van bewust. Dat betekent dat we zuinig zijn op elkaar. Wij vinden zelfontplooiing belangrijk, zowel professioneel als privé. Maar ook dat er een goede balans is tussen werk en privé. We doen leuke dingen met elkaar, maar minstens 1 keer per jaar ook met partners en eventuele gezinnen. Daarnaast vinden we het niet meer dan vanzelfsprekend dat de basis- en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend geregeld zijn. Wij gaan voor een duurzaam samenwerkingstraject. Zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers.

Goede doelen

Het is leuk om iets voor een ander te doen. Jammer genoeg is de noodzaak er vaak ook. Daarom zetten we ons regelmatig in voor een goed doel. Liever niet al te passief, maar door bijvoorbeeld deel te nemen aan een activiteit of door onze medewerkers zelf een initiatief voor te laten dragen.

Samenwerkingen

Win-win situaties komen soms uit een onverwachte hoek. In één van onze opdrachten werken we samen met testers van Specialisterren. Testers met autisme, die voorheen door hun ‘handicap’ een afstand tot een arbeidsmarkt hadden. Door op hun specifieke behoeftes in te spelen blijkt een ‘handicap’ een ‘uniek talent’ te zijn, waar velen de vruchten van plukken.

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0610916161

info@bqa.nl

Leusden en Groningen