Be Quality Aware

Quality Time Group

CRUCIAAL

BQA, InQuisitive, Eager en Big Trees vormen samen Quality Time Group,  the most awesome company in testen. Samen streven we er naar om bedrijven en organisaties te faciliteren en te ontzorgen als het gaat om het testen van grote en kleinere ICT-projecten. Ons doel is om samen met de klant en andere partijen door ICT gestuurde bedrijfsprocessen probleemloos in productie te brengen. Testen is daarbij cruciaal.

Vakmensen

Quality Time Group zet hoog in op de ontwikkeling van haar medewerkers. Ongecompliceerde vakmensen met hart voor testen. De kennisbehoefte van onze medewerkers wordt gefaciliteerd door pro-actief en op aanvraag opleidingstrajecten aan te bieden. Vakkennis, maar ook niet te vergeten trainingen op het gebied van softskills. Kennis delen vinden wij belangrijk, daarom verzorgen wij ook opleidingen voor of bij opdrachtgevers. Opleidingen worden verzorgd vanuit Eager.

AWESOME

Voor alle fases van een testtraject hebben wij bevlogen, enthousiaste mensen. Door onze nauwe samenwerking met elkaar, technologiepartners en collega-IT-organisaties kunnen we altijd de juiste persoon op de juiste plek zetten. Efficiënt en effectief bieden we de beste oplossingen. Awesome dus. Geen overbodige kosten, de juiste kennis op het moment wanneer en waar het nodig is.

Quality Time Group

Quality Time Groep verbindt testers, opdrachtgevers en technologiepartners. Ons doel is om nieuw ontwikkelde software zonder complicaties in productie te laten gaan. Dat doen we met een hoge arbeidsethos en veel plezier. Awesome!

Meer weten over de Quality Time Group? Neem contact op met Gerben Braakman via mail of op 06 10916161.