Werken bij

Ben jij BQA?

Wij zijn BQA, een hechte groep gedreven professionals, gespecialiseerd in alle vormen van softwaretesten. Daar zijn we goed in, maar dat vinden we vooral ook leuk. We zoeken flexibele en communicatieve testspecialisten die maatwerk leveren, opdrachtgevers adviseren en testtrajecten kunnen begeleiden én uitvoeren. Voel jij je aangesproken? Heb je minimaal 2 jaar ervaring, is je kennis up-to-date op test, technisch en methodisch vlak? Dan kan het maar zo zijn dat BQA je volgende werkgever wordt…

Alles draait om jou

Bij BQA doe je namelijk werk dat jíj leuk vindt. Daar doen we alles voor. We kijken altijd naar de lange termijn. We willen dat je je niet alleen op professioneel gebied, maar vooral ook op persoonlijk gebied ontwikkelt. Een nieuwe opdracht kiezen we in overleg met onze medewerkers. Bij BQA ben je vooral collega. En zeker geen nummer!

Oh ja, naast een goed basissalaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een uitstekend mobiliteitsbudget
 • Een bovengemiddelde bonusregeling
 • (Persoonlijke) scholingsmogelijkheden
 • Een budget, dat je zelf mag inzetten om BQA te vertegenwoordigen

Voel je je aangesproken? Ben jij BQA?
Bel of mail met Winand van Drenth: w.vandrenth@bqa.nl / 06 54370445

Wat kun je?

 • Je hebt een brede testscope en ervaring.
 • Je bent technisch onderlegd en weet je weg te vinden in een DevOps omgeving
 • Je hebt ervaring met testautomatisering
 • Je bent een gecertificeerd software tester (TMap/ISTQB, PSM, CAT etc.)
 • Je kent de IT ontwikkelprocessen (Scrum, DevOps, Scaled Agile)
 • Je hebt kennis van Programmeertalen, zoals Java, C# of Python.
 • Je hebt een afgeronde HBO of Universitaire opleiding
 • Je bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Wie ben je?

 • Je bent betrouwbaar en loyaal en hebt respect voor anderen en je omgeving
 • Je bent pro-actief. Je onderneemt actie indien nodig en wacht niet af
 • Je bent creatief en zoekt naar oplossingen waar iedereen beter van wordt
 • What you see is what you get. Je laat zien waar je voor staat, doe wat je zegt en zegt wat je doet
 • Je kan je aanpassen aan (veranderende) klantomgevingen en gaat daar flexibel en pragmatisch mee om
 • Je bent in staat om zelfstandig bij de klant te functioneren

BQA – alleen maar pro’s!

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij heel belangrijk. Dat zeggen we niet alleen, dat maken we ook waar. Bijvoorbeeld met weekendjes weg met onze gezinnen, een maandelijkse inlooplunch, maar ook door jou ruimte te geven jezelf te ontwikkelen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Meer weten over je mogelijke nieuwe collega’s? Kijk eens op #IKBENBQA. Wie kunnen je beter vertellen wie we zijn en waar we voor staan dan onze medewerkers?

Normaal beginnen we met een informele kennismaking. Gewoon even gezellig kletsen. Pizzaatje erbij… Voel jij je aangesproken? Wil je eens kennis maken? Jij bepaalt de locatie, wij zorgen voor de pizza.

CONTACT

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0610916161

info@bqa.nl

Leusden en Groningen

BQA-diensten

Testadvies

Je wilt je softwarepakket live brengen, maat zit niet te wachten op problemen. Goed testen is een oplossing. Maar hoe vlieg je zo’n traject aan? Onze testconsultants geven een professioneel, gedegen onafhankelijk advies, waarmee je direct uit de voeten kunt. Zo heb je de brandjes geblust voordat er rook is.

Software testen

Onze testprofessionals zijn gespecialiseerd in RiskBased Software Testen. Ze brengen de risico’s in kaart die je loopt bij de in productiename van een nieuwe versie van een systeem en stemmen hun testinspanning hierop af. Daarnaast weten ze vanuit hun ervaring hoe ze snel, efficiënt en goed kunnen testen.

De bovenstaande kenmerken maken onze software testers uitermate goed inzetbaar bij Scrum of DevOps trajecten, maar ook bij migratietrajecten en het overzetten van diensten naar de Cloud.

Testregie

De testregisseur waakt over de kwaliteit binnen complexe informatieketens. Hij of zij is in staat om het overzicht te bewaren over de Quality Assurance over de keten heen en zet de juiste acties uit om de kwaliteit te borgen. De testregisseur voorziet jou van het benodigde inzicht in de kwaliteit en de risico’s en stelt je in staat om de juiste keuzes te maken.

Webtesten

Websites worden een steeds belangrijker middel in de bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk om functionaliteit te testen voordat een site de lucht in gaat. Veiligheid, toegankelijkheid, performance op verschillende devices; er mag niks misgaan. Met gebruik van Web Application Performance Tools voeren wij geheel onafhankelijk tests uit.

Geautomatiseerd testen

Met geautomatiseerd testen kan veel tijd en daarmee geld bespaard worden. Vooral in agile trajecten met continuous delivery kan geautomatiseerd testen het proces versnellen. Wij selecteren op basis van jouw situatie de meest geschikte tooling. Daarin zijn we volledig onafhankelijk.

Agile testen

Steeds meer organisaties werken Agile en gebruiken Scrum om in korte sprints werkende software aan de klant op te leveren. Onze testspecialisten zijn daar helemaal op ingespeeld. Binnen de sprints weten ze de juiste teststrategie te bepalen. Daarnaast zijn ze in het team multidisciplinair inzetbaar. Als scrummaster, businessanalist of ontwikkelaar.

Apps testen

Het succes van een app wordt bepaald door de gebruiker. Performt de app zoals hij bedoeld is op de verschillend devices en kan de gebruiker er mee wat hij wil? Op basis van user stories en de gestelde doelen lichten wij apps volledig door. Zo weet je zeker dat ze goed getest gelanceerd kunnen worden.

Soft skills

Bruggen bouwen tussen Business en IT doe je niet alleen met technische skills. Wij zijn flexibel, sociaal en communicatief. Deze skills zetten we in om in teamverband doelen te behalen. Wij geloven erin dat je alleen met een combinatie van beide de beste resultaten behaalt.

CONTACT

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0610916161

info@bqa.nl

Leusden en Groningen